+31 50 737 00 18 fairback@gmail.com

Samenwerking

Het realiseren van een organisatie als Fair Back doe je nooit alleen. Er zijn diverse organisaties, instellingen, bedrijven en personen waarmee wij samenwerken.

Medewerker Kleding (sorteer)afdeling (m/v)

Als medewerker van de kleding sorteerafdeling sorteer en prijs je kleding voor de kledingafdeling en kledingboetiek in onze winkel. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de inrichting en het representatief houden van de kledingafdeling en boetiek.

Medewerker Kassadienst (m/v)

Met betrekking tot het Milieu (recycling goederen) wordt er samengewerkt met de Milieudienst Gemeente Groningen, WECYCLE Nederland, OMRIN, VIROL, Stichting NVMP en andere

Medewerker Boeken(sorteer) afdeling (m/v)

Als medewerker van de boeken(sorteer)afdeling sorteer je boeken op soort, genre, etc. Tevens prijs je de boeken en je bent medeverantwoordelijk voor de inrichting en het representatief houden van de boekenafdeling.

Klusmedewerker (m/v)

Van de klusmedewerker verwachten wij dat je een allrounder bent en de vele voorkomende kluswerkzaamheden kunt verrichten, zoals Eenvoudige timmerwerkzaamheden. Schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten. Reparatiewerkzaamheden van bijvoorbeeld bedden en kasten. Montagewerkzaamheden van meubilair.

Klusmedewerker Kleingoed (sorteer) afdeling (m/v)

Als medewerker van de Kleingoed Sorteerafdeling sorteer en prijs je allerlei kleingoed. Je bent in staat om kwaliteit te onderscheiden en je weet goederen op waarde te schatten. Bij twijfel raadpleeg je internet.

Medewerker Inbrengstation (m/v) 

Als medewerker van het Inbrengstation help je in eerste instantie klanten die goederen komen inbrengen. Je bent daarbij klantvriendelijk en servicegericht. Je houdt het inbrengstation netjes en opgeruimd. Van bijzondere ingebrachte goederen houd je een inventarisatielijst bij.

Fietsreparateur

Wij zijn op zoek naar een ervaren fietsreparateur. Je bent klantvriendelijk en servicegericht. Daarnaast collegiaal en je vindt het leuk in teamverband te werken. Klanten en collega’s kunnen op je rekenen. Werktijden in overleg.

Werkplekken

De voornaamste taak is vanzelfsprekend de kassabediening en het klantvriendelijk omgaan met mensen. Aan het einde van de dag maak je de kassa op.

Chauffeur Transport Bus (m/v)

Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf en je collega bijrijders, voor onze bedrijfswagen, en voor het veilig en verantwoord vervoeren van goederen van en naar onze klanten.

Medewerker Audio/TV-reparatie (m/v)

Als medewerker “Audio/TV reparatie“ verwachten wij dat je aantoonbare ervaring hebt in de reparatie van elektronica.

Medewerker Facilitaire Dienst (m/v)

Als medewerker facilitaire dienst m/v ben je medeverantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantine, het sanitair, de keuken en de winkel.

Winkelmedewerker (m/v)

Als winkelmedewerker bevoorraad je de Fair Back winkel. Daarvoor prijs je eerst allerlei kleingoed dat klaarstaat in het magazijn en vervolgens plaats je dat op de juiste plek in de winkel.